Normen en Waarden - R.V. & A.V. Overmaas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Normen en Waarden

Normen en Waarden

Beste voetballiefhebber,

Naast de Normen en Waarden die een ieder van huis uit mee krijgt, staan de normen en waarden van onze vereniging en de daarbij behorende gedragsregels hoog in het vaandel. We hechten er bij Overmaas waarde aan dat de (gedrags)regels die binnen onze mooie vereniging gelden, nageleefd worden.

Om hier op toe te zien is er binnen de vereniging een Normen en Waarden commissie actief. Deze commissie is voor alle leden van Overmaas, zowel jeugd als senioren. Zij fungeren als vertrouwenspersoon en zullen er op toezien dat de normen en waarden up-to-date zijn en zullen deze toetsen onder de leden. Mocht er behoefte zijn aan een vertrouwenspersoon van buiten de vereniging, kan er altijd contact worden opgenomen met onderstaande vertouwenspersonen vanuit de KNVB.

Hieronder vindt u de namen van de leden van de Normen en Waarden commissie:

  • Hajar Amazian
  • Regina Tuk

Indien u iets te melden heeft voor de commissie zijn er formulieren beschikbaar op onze website. Deze formulieren zullen dan door de commissie bekeken worden. In geval van urgente gevallen zal de commissie ook eerder bij elkaar geroepen worden om dit sneller te behandelen. Alle binnenkomende stukken, zullen door de normen en waarden commissie vertrouwelijk behandeld worden. Indien u de gedragsregels wilt nazien, zijn deze terug te vinden in onderstaande link. Hier vindt u ook een link naar de regels omtrent seksuele intimidatie.

Wij hopen met het begin van het seizoen een goede start te maken met de Normen en Waarden binnen onze vereniging en wensen jullie allen heel veel voetbal plezier.

De Normen en Waarden commissie

Vetrouwenspersonen KNVB

Pascal Kamperman
Vertrouwenscontactpersoon
0343 - 499 182
vcp@knvb.nl

Louisse Vonk
Vertrouwenscontactpersoon
0343 - 499 182
vcp@knvb.nl

Vetrouwenspersonen Overmaas

Ana Maria Sanchez
Vertrouwenscontactpersoon
06 - 21479319

Klik hier om een kopie van de gedragsregels in te zien / te downloaden.
Meldingsformulier Normen en Waarden
Gedragsregels ter preventie van seksuele intimidatie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!