Overmaas nu - R.V. & A.V. Overmaas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Overmaas nu

Overmaas nu

OVERMAAS NU

Zoals gezegd speelt de selectie van Overmaas 1 en 2 op dit moment in de zaterdag 4e klasse. Naast dit vlaggenschip van Overmaas hebben we ook nog drie recreatief seniorenteams op zondag, vijf zaalteams, twee G-teams, een meidenteams, mini-pupillenvoetbal, peutervoetbal en diverse jeugdteams.

DE TOEKOMST VAN OVERMAAS

'Toon mij uw pupillen en junioren en ik zal u de toekomst voorspellen!' Als deze wijsheid waar is, dan ziet de toekomst van Overmaas er rooskleurig uit. Op dit moment (seizoen 2017-2018 heeft Overmaas namelijk 18 jeugdteams. Overmaas C1 voetbalt in een sterke 1e klasse (A-categorie)
Onze vereniging telt 650 leden en zorgen voor een drukke bezetting van onze velden op Overmaas. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond wordt er getraind. Ook de woensdagmiddag is voor de kleintjes een trainingsmiddag. Dat de jeugdopleiding van Overmaas aantoonbaar is, is mede te danken aan ons trainersgilde, die in weer en wind klaarstaat om de jeugd plezier en goed voetbal aan te leren.

BESTUUR EN KADER

Het dagelijkse bestuur van Overmaas wordt gevormd door voorzitter Aad Tuk, secretaris Mehmet Özdemir en penningmeester (tijdelijk M. Ozdemir/R. Geeve). Onder dit bestuur staan een aantal commissies, zoals bijvoorbeeld de activiteitencommissie en natuurlijk de jeugdcommissie. De wedstrijdsecretarissen van de senioren en de jeugd houden het reilen en zeilen op zaterdag en zondag in de gaten. Zo'n 20 jeugdtrainers en 2 seniorentrainers verzorgen op de trainingsavonden en –middagen de trainingen. Vijftien clubscheidsrechters fluiten hun deuntje op zaterdag en één op zondag. Diverse begeleiders van de verschillende jeugdteams begeleiden hun team op zaterdag. Zonder al deze vrijwilligers zou Overmaas niet kunnen floreren.

OVERMAAS EN ZIJN SPONSORS

Natuurlijk kan een voetbalvereniging niet zonder sponsors. Op dit moment zijn een aantal sponsoren actief binnen Overmaas. Voor het seizoen 2013 t/m 2018 hebben we een nieuwe hoofdsponsor Bakkerij Sevinç voor Overmaas 1 gevonden. Ook blijven de meeste shirtsponsors, die de verschillende elftallen van Overmaaskleding hebben voorzien, ons steunen. Naast deze sponsoren zijn er bedrijven, die adverteren op onze nieuwe website en APP.
Voor seizoen 2017 t/m 2020 hebben we een sponsor- en kledingsponsoring voor de jeugd afgesloten met Brandsfit.  Dankzij deze overeenkomst kunnen we al onze jeugdleden voorzien van een gesponsord wedstrijdkleding (tenue, short en kousen).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!