Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

René Arts (57) overleden

24 februari 19:15  Overmaas heeft het droevige bericht ontvangen dat René Arts op dinsdag 23 februari overleden is door de gevolgen van een vreselijke ziekte. René heeft jarenlang in het eerste elftal gespeeld van Overmaas en later ook in diverse recreatieve seniorenteams van onze vereniging. Wij wensen alle vrienden, familieleden en nabestaanden heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

497x gelezen

Overmaas verwelkomt acht nieuwe spelers

13 april 16:30  Overmaas kan rekenen op acht nieuwe spelers voor het seizoen 2021-2022. Het trio Ukbe Arslan, Jordie Birtantie en Jayson Birtantie komt over van Blijdorp. Huseyin Uzuner en Ramish Reenis maken de overstap van zaterdagderdeklasser LMO naar het 100-jarige Overmaas en verder verwelkomt trainer David van Dam aanwinsten Roshendell Manuel (COAL), Mucahit Kolukirik (Egelantier Boys) en Bradley Saris (Transvalia ZW).

93x gelezen

Aad van der Most (75) overleden

23 maart 12:00  Overmaas is opgeschrikt door het trieste nieuws dat Aad van der Most op 75-jarige leeftijd is overleden. Aad was ruim 60 jaar lid van Overmaas en speelde in de jaren '60 en 70' jarenlang in het eerste elftal van Overmaas en daarna bleef hij onze club op diverse manieren trouw. Overmaas wenst al zijn familieleden, vrienden en andere nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies.

154x gelezen

OVERMAAS 100 JAAR!

1 maart 11:15  Overmaas feliciteert alle trainers, spelers en overige leden met het 100-jarig bestaan van Overmaas! En in het bijzonder feliciteren wij op deze verjaardag al onze vrijwilligers die er nog steeds voor zorgen dat Overmaas na 100 jaar nog steeds een fantastische club is! Door corona moeten wij ons 'eeuwfeest' uitstellen, maar als het moment daar is, dan zullen wij het 100-jarig bestaan vieren met een feestelijke dag voor alle leden.

108x gelezen

Overmaas zoekt trainer tweede elftal (za.)

25 februari 17:45  Overmaas is per direct opzoek naar een trainer voor het 2e elftal van de zaterdagselectie voor het seizoen 2021-2022. Als trainer van Zaterdag 2 ben je onderdeel van de technische staf van de zaterdagselectie en verzorg je op dinsdag- en donderdagavond trainingen en op zaterdag ben je verantwoordelijk voor de coaching van Zaterdag 2. Na de verlenging van hoofdtrainer David van Dam tot 2026 is de club opzoek naar een enthousiaste teamplayer, die het vermogen heeft om verder te kijken dan zijn eigen team en intensief samenwerkt met de technische staf van de zaterdagselectie, Onder 23 en de jeugdafdeling. Overmaas is een maatschappelijke vereniging die dit jaar 100 jaar bestaat en veel mogelijkheden biedt aan jonge spelers. Naast de ontwikkeling van het selectieteam moet je ook gevoel hebben voor de ontwikkeling van jonge spelers en het inpassen van jeugdspelers. Voor interesse kunt u contact opnemen met: RV & AV Overmaas Aad Tuk 0620743422 info@overmaas.org

226x gelezen

David van Dam verlengt bij Overmaas tot 2025

18 januari 19:30  Overmaas en hoofdtrainer David van Dam gaan drie seizoenen langer met elkaar door. In het amateurvoetbal is het gebruikelijker om een contract met één seizoen te verlengen, maar beide partijen zien veel meer toekomst in elkaar dán de korte termijn. Van Dam, die bezig is aan zijn tweede seizoen als trainer van de Overmaas Zaterdagselectie, brandt van ambitie om iets voor de langere termijn neer te zetten bij het jubilerende Overmaas: 'Bij Overmaas ben ik helemaal op mijn plek', zegt Van Dam. 'Of het nou gaat om bestuursleden, supporters, spelers of jeugdtrainers: iedereen gaat hier hetzelfde met elkaar om. Ik hou van die eerlijkheid en directheid. Overmaas bestaat over een paar weken 100 jaar en ik zie veel meer toekomst bij deze mooie club. Vorig seizoen heb ik gemerkt en gevoeld dat de instelling en het getoonde voetbal van onze spelersgroep gewaardeerd wordt binnen Overmaas. Zowel het bestuur als ik hebben hetzelfde doel om een project neer te zetten voor meerdere jaren.' Ondanks dat het coronavirus voor een voorlopige stilstand zorgt binnen het amateurvoetbal zijn de voortekenen aanwezig dat Overmaas een gezonde toekomst tegemoet kan gaan. De zaterdagvierdeklasser heeft een jonge en tevreden selectie die ervaring heeft opgedaan in een eerste elftal, een Onder 23-team en sinds dit seizoen een Onder 19-team. De kansen liggen dus de komende jaren bij de jeugd. Van Dam: 'Het doel is om de komende jaren mee te doen om de bovenste plaatsen en eventueel promotie af te dwingen naar de derde klasse. Daarnaast willen we zoveel mogelijk jeugdspelers inpassen en minder spelers van buitenaf halen. De jeugdopleiding bij Overmaas staat. We hebben een fris Onder 19-team waarvan bepaalde spelers zelfs dit seizoen al hun debuut gemaakt hebben in Overmaas 1. Zij moeten de kans krijgen én grijpen.'

242x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!