Contributie - R.V. & A.V. Overmaas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie

Contributie

Beste voetballer,

Ben je van plan om bij R.V. & A.V. OVERMAAS te komen voetballen?
Er zijn in alle jeugdcategorieën nog een beperkt aantal plaatsen over. Echter voordat je lid kan worden, wordt er eerst een proeftraining afgenomen. Aan de hand van die proeftraining bepalen wij of je lid kan worden van Overmaas en in welk team je terecht komt.
Senioren die bij OVERMAAS willen komen voetballen, moeten op donderdagavond contact opnemen met de heer Mehmed Ozdemir (info@overmaas.org).

Meld je nu aan voor proeftraining. Klik hier

CONTRIBUTIE

De contributie dient voor 1 september van het nieuwe seizoen betaald te worden.
Dit seizoen heeft Overmaas de volgende contributiebedragen:
Mini-pupillen: € 65,-
Pupillen : € 160,-
Junioren: € 190,-
Senioren: € 225,-
Rustende Leden en Donateurs: € 45,-
Nieuwe leden betalen € 10,00 inschrijfgeld.

Tenuesetje / trainingspakket verplicht (Kosten € 205,00)

Via uw opgegeven e-mailadres krijgt u van de penningmeester een betaalpagina doorgestuurd voor de contributie. U kunt dit bedrag ook direct overmaken op de rekening van RV & AV Overmaas. Doe dit onder vermelding van de naam van de speler en geboortedatum op onderstaande rekening:

ING BANK IBAN/rekeningnummer: NL15INGB0001942175
Ten name van de RV & AV OVERMAAS CONTRIBUTIEREKENING
Te Rotterdam

De penningmeester zal er dan ook op toezien dat er door alle leden op tijd betaald wordt.

Belangrijke Mededeling

De contributie is voor het GEHELE seizoen geldig en bij tussentijds opzeggen is het lid verplicht deze volledig te betalen. Alleen als je het lidmaatschap VOOR 1 augustus opzegt, vervalt de betalingsverplichting voor het nieuwe seizoen.Opzeggen kan schriftelijk of via een e-mail gericht aan Penningmeester@overmaas.org

Als er na de verzending van de factuur niet tijdig wordt betaald, kan Overmaas besluiten een lid uit te sluiten van wedstrijden. Ook heeft Overmaas een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Nouta Gerechtsdeurwaarders om achterstallige contributies, met eventueel bijkomende kosten, voor ons te incasseren. Betaal daarom tijdig e/of regel op tijd een betalingsregeling, voordat de deurwaarder wordt ingeschakeld!

Leden, die betalingen via diverse fondsen regelen (Jeugdsportfonds, Stichting Leergeld, Stichting Meedoen en/of andere stichting) moeten dit tijdig doorgeven aan de jeugdvoorzitter. Doe dit liefst per email: rp.geeve@gmail.com.

Overmaas doet die aanvragen bij fondsen niet zelf. Daar is iedere ouder zelf verantwoordelijk voor. Dit kan geregeld worden via school, maatschappelijk medewerk(st)er of instelling.

Bij elke terugstorting/chargeback wordt er 20 euro extra administratie kosten gerekend op het actueele contributie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!