Aanmelden voetbal Academy - R.V. & A.V. Overmaas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanmelden voetbal Academy

Aanmelden voetbal Academy

Sport Academy

RV & AV Overmaas is verheugd om aan te kondigen dat zij een samenwerkingsverband zijn aangegaan met MochaSports Academy. MochaSports is een gerenommeerde voetbalschool met ervaren en gedreven trainers die actief zijn in Rotterdam en Krimpenerwaard. De academie biedt trainingen aan op verschillende niveaus en leeftijden, gericht op techniek, kracht en uithoudingsvermogen. Dit partnerschap is opgezet om de jeugdspelers van RV & AV Overmaas te helpen bij hun ontwikkeling en hen naar een hoger niveau te brengen.


De trainingen van MochaSports Academy zullen plaatsvinden op vrijdag en zondag, en de voetbalclub zal de academie faciliteren door hun veld beschikbaar te stellen voor de trainingen. Om de academie te introduceren aan de spelers en ouders, organiseert RV & AV Overmaas een GRATIS open dag op zondag 26 maart 2023. De open dag begint om 11:00 uur en er wordt een specifieke starttijd toegewezen op basis van de leeftijd van het kind. Dit evenement is bedoeld om de spelers en ouders kennis te laten maken met de academie en hen te laten zien wat zij kunnen verwachten van de trainingen.


Naast de trainingen zullen er gedurende het seizoen ook leuke evenementen worden georganiseerd, los van de reguliere trainingen. RV & AV Overmaas kijkt uit naar een succesvol partnerschap met MochaSports Academy en is enthousiast om hun jeugdspelers te helpen bij hun ontwikkeling als voetballers.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!